Aanbod

Personal training

Jouw doelen halen is ons doel! Personal training helpt je daarbij. Je wordt volledig begeleid op het gebied van sport, voeding en mentale gezondheid. Alle doelen kunnen worden behaald, als je er maar met 100 % voor gaat!

Try out pakket: personal training

Ben je nieuwsgierig naar wat personal training voor je kan doen en wil je je voedingspatroon verbeteren? Voor 150 euro bieden wij een try out pakket aan.Wellicht kun jij dit pakket vergoed krijgen van je zorgverzekeraar. Het try out pakket bestaat uit:

Doe navraag bij je zorgverzekeraar om te kijken wat jij vergoed krijgt

Het startpakket

Het startpakket geeft je een goed beeld over de inhoud van personal training. Het bestaat uit 8 lessen personal training, inclusief voedingsbegeleiding. Om een goed resultaat te behalen en direct je levensstijl te veranderen zijn deze acht lessen vier weken geldig. Er zal dus minimaal twee keer per week gesport moeten worden. Het startpakket kan eenmalig worden afgesloten. 

Kosten:
450,-

Het resultaatpakket

Het resultaatpakket bestaat uit 16 lessen Personal Training. Met dit pakket krijg je voedingsadvies op maat en word je hier in persoonlijk begeleid. Het behalen van jouw doelen staat voorop. Dit pakket richt zich echter niet alleen op training, maar op een algehele levensstijlverandering.

Kosten:
900,-

Blijvend resultaatpakket

Wil je een lange periode personal training omdat je hebt gemerkt dat het een positieve investering is voor jouw leven? Dan is dit pakket iets voor jou! Het blijvend resultaatpakket bestaat uit 30 lessen Personal Training. In dit pakket is de prijs per les in verhouding iets goedkoper, omdat we samen een vaste blijvende basis aan gaan. Je krijgt alles wat in de bovenstaande pakketen is beschreven en je wordt gecoacht door iemand die je blijvend scherp houdt om gezond te leven. 

Kosten:
1600,-

Huub Personal Trainer
Open dag groepsessie

Small group training

Small Group Training is een nieuwe manier van Personal Training. Je maakt op deze manier gebruik van alle voordelen van een personal trainer, maar je betaalt slechts een deel van de kosten.

Met de Small Group Training heb je een professionele workout met een kleine groep mensen onder begeleiding van een Personal Trainer. Om de kwaliteit van de Personal Training te waarborgen is het maximale aantal deelnemers zes. De kosten voor de Small Group Training bedragen € 200 per persoon voor tien lessen.

De trainingen vinden plaats op vaste tijden en dagen in de week. Met je eigen samengestelde groep Personal Training krijgen is natuurlijk ook mogelijk. Indien je je aanmeldt als groep wordt met de groep bepaald op welke vaste dag(en) en tijdstip(pen) jullie gaan trainen.

Het pakket is inclusief:

Op zoek naar groepslessen?

Naast Personal Training bied ik ook meerdere groepslessen aan zoals indoor bootcamp, outdoor bootcamp en yoga. Meer informatie over ons aanbod kijk je op de website van PersonalGym. 

Interesse in Personal Training?

Heb je interesse in Personal Training of wil je andere informatie over mijn diensten? Vul dan onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.