Over mij

Wie is Huub?

Mijn naam is Huub, eigenaar en founder van Personal Gym. Na de oprichting van Personal Gym Beverwijk in 2016, volgden de locaties in Heemskerk (2020) en Haarlem (2022) al snel.
In de 15 jaar dat ik actief ben in het geven van personal training, is er veel veranderd. Niet alleen in de sportwereld, maar ook in mezelf. Hoe mooi het ook is om mensen via personal training te helpen, tegelijkertijd frustreert het mij soms. De resultaten zijn meestal niet voor de lange termijn. Vroeg of laat vallen mensen terug en dat is ontzettend zonde.
Daarom begon ik mij af te vragen: wat is ervoor nodig om wél blijvend resultaat te boeken? Hoe kan ik mensen écht helpen om een betere, fittere en meer gelukkige versie van zichzelf te worden? Wat kan ik naast fitness onder begeleiding nog meer aanbieden?
De afgelopen 6 jaar is mijn focus daardoor langzaam verschoven. Ik vind mensen mentaal coachen (mindset coaching) inmiddels even interessant als het geven van fysieke coaching. En de combinatie hiervan blijkt perfect te zijn voor blijvend resultaat.
Huub de Vreede - portrait

Sport en beweging, dat is mijn drive.

Maar mensen écht helpen naar een beter leven? Dát is mijn doel.