Over mij

Mijn naam is Huub de Vreede, al ruim 10 jaar succesvol Personal Trainer

Sinds mijn jonge levensjaren ben ik al bezig met sporten. Voetballen, schaatsen, skeeleren, judo en karate heb ik allemaal actief beoefend. Toen ik een vervolgopleiding moest kiezen was er voor mij dan ook maar één logische keuze: het CIOS.

In 2008 heb ik mijn studie aan het CIOS afgerond met Fitness Trainer A/B en Personal Training als specialisaties. Hierna volgde ik een studie Sportvoeding die ik succesvol heb afgerond. Om nog betere begeleiding te kunnen bieden, ben ik afgestudeerd als Personal Trainer Pro en Vitaliteitscoach aan het Kennisinstituut Chivo. Hier wordt door praktijkprofessionals wetenschappelijk onderwijs over voeding, training en coaching gegeven.

Inmiddels ben ik al enkele jaren een zelfstandig personal trainer. Deze keuze heb ik gemaakt omdat ik het prettig vind mijn cliënten zo persoonlijk mogelijk te begeleiden. Motivatie is een kernwaarde in het sporten, daarom vind ik het belangrijk om individuele trainingsprogramma’s op maat te maken en om te zorgen dat er genoeg variatie is. Verder moet sporten natuurlijk ook gewoon leuk zijn en hier gaan wij samen voor zorgen!

Inmiddels heb ik tientallen mensen met succes begeleid. Hopelijk kan ik jou ook helpen met het behalen van jouw persoonlijke doelen.

Huub de Vreede

Interesse in Personal training

Heb je interesse in Personal Training of wil je andere informatie over mijn diensten? Vul dan onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.